Over 100 nye europæiske produkter på Z-Wave Alliance Summit


troede vi, at 2008 ville vise sig at være året, hvor Z-Wave endelig ramte en kritisk masse i Europa. Men vi er langt ind i 2. kvartal, og modulerne er stadig tynde på jorden her i Storbritannien i det mindste.

Det bliver virkelig gammel læsning meget mere og meget mere pressemeddelelser på nye produkter uden faktisk at se noget tilgængeligt, men her er en anden alligevel. En dag kan vi faktisk være i stand til at købe nogle af disse ting.

”Mere end 100 europæiske Z-Wave-produkter, der vises-First European Home Management Summit i Z-Wave Alliance viser høj markedsmomentum i energibesparelse-København / Frankfurt / Main, 16. April 2008-Med meget mere end 220 deltagere, The European Home Management Summit, der fandt sted i Frankfurt i sidste uge, var en enorm succes og fremkom straks som den største konference dedikeret til Home Management i Europa. I en udstilling med sponsoreringsselskaber var over 100 nye europæiske Z-Wave-produkter inden for områder som energibesparelse, belysning, sikkerhed, HVAC, fjernovervågning af hjemmet og elektrisk måling. Internationale spillere og industriledere som Nokia, Danfoss, Cisco / Linksys, Merten, Parks Associates, Dansk Energy Savings Trust, Lagotek og Zensys informerede væg-til-væggen-publikummet i præsentationer og paneldiskussioner om væsentlige tendenser, den nuværende markedsudvikling , plus nye hjemmehåndteringsprodukter og løsninger.

”Vi er glade for succes med topmødet og motiveret af det stærke deltagelse og interesse for trådløst hjem administrere i hele Europa,” bemærkede Mark Walters, formand for Z-Wave Alliance. ”Virksomheder fra 17 forskellige lande var til stede. Med over 20 sponsorer på topmødet, der viser meget mere end 100 produkter til nye markeder, er topmødet en stærk validering af den fortsatte globale vækst i Z-Wave-økosystemet. ”

Hjemmehåndtering og automatisering dukker hurtigt op i Europa. I henhold til de seneste undersøgelser af den anerkendte markedsanalytiker og specialiserede Parks Associates, har efterspørgslen efter hjemmestyringsløsninger såsom belysningskontrol, opvarmningskontrol og fjerntliggende hjemmesporing allerede nået et lignende niveau i Europa som i USA. Takket være meget flere produkter fra markedsledere, der er tilgængelige, forudsiges en hurtig markedsvækst på meget mere end 100 procent i løbet af de næste 12 måneder. Denne tendens er endnu mere drevet af det store antal og vækst i hjemmet netværk generelt. Ifølge markedsanalytikere og eksperter er Z-Wave den mest succesrige Wireless Fit Together Networking Technology på Home Management Market.

Det europæiske hjemmeadministrationsmøde arrangeret af Z-Wave Alliance og blev afholdt 8-9 april 2008 i Frankfurt/Main parallel med Light + Building, den største globale messe af sin art. Udstillere inkluderede følgende Z-Wave Alliance-medlemmer: Asphalis, Bulogics Danfoss, Data Respons , Schwaiger, Seluxit, Trickle Star og Wayne-Dalton. ”

www.z-wave.com: www.z-wavealliance.org

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *