Keene Electronics såvel som ekstravetabler afslører Control4 Kira Chauffeurs


House Automation Driver -skabere “Ekstra grøntsager” har for nylig tilladt Iranywhere -hardware fra Keene Electronics at tale Control4. Systemet kan bruges til at give seriel såvel som IR over hvor som helst på et IP -netværk …

”Keene Electronics har etableret geniale AV -løsninger i over 20 år såvel som vi er glade for, at yderligere grøntsager har været i stand til at integrere vores Iranywhere Husholds hardware til anvendelse med Control4. Dette giver installatører den største alsidighed såvel som mulighed, når de designer til deres klienter. ” – Alan Quinby direktør for Keene Electronics

“Ekstra grøntsager ‘filosofi er at løse problemer for installatører såvel som deres kunder” stater Jane Scotland, administrerende direktør i yderligere grøntsager. ”Vi forstår, at nogle klienter foretrækker enkelheden såvel som fortroligheden af ​​himmelens fjernbetjening. Ved at bruge Keene Kira såvel som at udnytte kraften i Control4, kan en himmel -fjernbetjening bruges til at styre et system. Keene Kira er en godt prissat, kraftfuld gadget, der kan bruges til at give serie såvel som IR ud over et IP -netværk. ”

Kærlighedskontrol4 Vil du dog holde himmelens fjernbetjeninger? Yderligere grøntsager Kira Chauffeurs tillader, at himmelfjerner bruges med Control4! Administrer alle Control4 -kilder, der bruger den velkendte Sky Remote!

Keene såvel som yderligere grøntsager er stolte over at afsløre en verdens første-en metode til anvendelse af en himmel-fjernbetjening med kontrol4. Ved at bruge en Keene Kira (elektronisk IR overalt) såvel som den ekstra grøntsagerdriver, kan den enkelte administrere en himmelboks, der er knyttet til et Control4 -system med deres velkendte himmel -fjernbetjening. Endnu bedre kan himmelens fjernbetjening også bruges til at styre et helt Control4 -system ud af kassen!

Keene Kira såvel som driver er i stand til at få såvel som at genkende IR -kommandoer. Driveren er sendt parat til at genkende himlen+HD -fjernbetjeningen. Bare peg himlen fjernbetjening på Keene Kira såvel som den kan styre hele systemet. Ved at trykke på ‘interaktiv’ vises Control4 OSD (som at trykke på den røde ‘4’ -knap på en Control4 -fjernbetjening). Sky-fjernbetjeningen kan derefter bruges til at navigere i Control4 OSD (på skærmen display). Når der vælges en gadget, vil Sky Remote også styre det. Det er enhver form for gadget – ikke kun himmel.

Det er ligeledes værd at bemærke, at selvom chaufføren er forudkonfigureret til at arbejde med en himmel-fjernbetjening, kan det hurtigt ændres for at genkende andre IR-baserede fjernbetjeninger. Keene Kira tillader, at IR såvel som serielle kommandoer overføres over et IP -netværk. Ved hjælp af driveren vises IR ud såvel som serielle funktioner i komponisten som almindelig kontrol4 IR ud såvel som serielle forbindelser. I modsætning til HDBASET, der har brug for IR såvel som serielle porte i hovedet, producerer Keene Kira virkelig disse direkte på IP -netværket.

Ekstra grøntsager demonstrerer Keene Kira -driveren på Stand 15 på Need Need Up Online i Sandown Park den 13. juni 2012. De ekstra grøntsager Keene Kira -driver samt dokumentation tilbydes nu fra det ekstra grøntsager websted www.extravebygables.com [ Opdatering – Control4 har opnået yderligere Grøntsager Ltd]

Fås fra Amazon

Bestseller nr. 1

1 anmeldelser

Keene IR Anywhere IR over IP -moduler (par) Kira

Keene Electronics Kira128 IR Overalt over IP.

£ 102,60

Køb på Amazon

Bestseller nr. 2

Keene IR Anywhere IR over IP -modul (128 kode) KIRA128

Keene Electronics Kira Pair of IR overalt over IP -moduler.

£ 71,24

Køb på Amazon

Bestseller nr. 3

Keene IR overalt (par) plus irbkit (4 emitter) tilbyder Kirakit2

Administrer op til fire IR -gadgets over dit IP -netværk
IR -hvor som helst moduler er kompatible med de 36 ~ 40K IR -signaler, der bruges af langt de fleste af DO
IR -distributionsforstærkeren er designet til at filtrere såvel som at afvise uønsket interferens fra plasma &

£ 142,50

Køb på Amazon

Keene Iranywhere (Kira) rækkevidde

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *