Tesla Design 3 – 24 måneders opdatering


Jeg komponerede mit design 3 mega evaluering tilbage i 2019, et par måneder til ejerskab, såvel som derefter overholdt på sit års jubilæum. I dag bliver køretøjet 2 såvel som det er tid til en yderligere opdatering.

Alle klædt op og ingen steder at gå

Der er nu 9.761 miles på kilometertælleren. Med Covid Lockdown begrænsninger har jeg dækket kun 3.006 miles i de sidste 12 måneder. TRIP 3 (aldrig nulstillet) viser 277 WH / MILE, hvilket indikerer, at køretøjet nu er gennemsnitligt 3,6 miles pr. KWh i betragtning af det nye. Det angiver, at jeg har brugt omkring £ 430 af elektrisk energi til at brænde køretøjet i løbet af de sidste 2 år (på et økonomisk klima 7-takst, der kunne have været under £ 250).

Det 2 års figur svarer til en typisk række omkring 180 miles på dette mindste batteri grundlæggende sort plus bil, selvom det store flertal af min kørsel stadig har været korte rejser.

På de få længere såvel som meget mere afslappet løber jeg har lavet så langt denne sommertid, er det nemt at opnå over 5 miles / kWh, hvilket gør det muligt for dig at slå ud bedre til 250 miles fra et gebyr i perfekte forhold.

Jeg har stadig 20.000 gratis miles (tak for fortsat at udnytte mit henvisningslink – Mark40609), men uden at rejse uden for Nordirland samt stadig ikke en enkelt supercharger her, har jeg ikke haft nogen metode til at udnytte enhver form for disse.

Forhåbentlig vil Belfast SuperCharger på servicecenteret på Boucher Road dukke op i 3. kvartal i år som planlagt.

Opgraderinger.

Jeg betaler nu £ 9.99 / måned for ‘Premium Connectivity’, den dataopgradering, der tilføjer online webtrafik visualisering, satellit-visningskort, video streaming (f.eks. Netflix & YouTube), musik streaming (f.eks. Spotify) samt en webbrowser .

Her er nogle andre opgraderingsvalg, der tilbydes på tapet af en finger i appen …

Service & Problemer.

Det er blændende at have det nye Belfast Service Center lige her nu (åbnet i august 2020) såvel som personalet der har været dejligt at byde på med. Der er ikke længere nogen form for krav til at rejse til Dublin for enhver form for serviceproblemer såvel som på samme måde ingen krav om at rejse til at tage forsendelse enten (selvom vi altid vil huske på vores skotske højlands erfaring med fantastisk kærlighed).

Følgende fra 12 måneders rapport havde køretøjet sin ‘Connectivity Board’ udskiftet under garanti, som fastsatte de problemer, jeg havde med, at det mister sin cellulære forbindelse.

På autopilot lider bilen stadig af Phantom bremseproblemerne. Jeg har også set snarere nogle få bilstyringsmeddelelser meddelelser, mens de ikke er på autopilot, der ser ud til at være knyttet til funktionen Lane Afgang.

#
Preview.
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

TAPTES® Gulvmåtter til Tesla Design 3 2022 2021 2020 2019 2018, Gulvbelægninger til Tesla Design 3, …

35 anmeldelser

£ 149.99.

Kom på Amazonas

2.

Tesla Design 3 2021 Version Center Console Organizer Bakke Interiør Tilbehør Flocked Armlæn Skjult …

532 anmeldelser

£ 17.99.

Kom på Amazonas

3.

Evauto Tesla Design 3 2021 Center Console Opbevaring Box Organizer Flocking Tray Tesla Design 3 Design y …

34 anmeldelser

£ 14.99.

Kom på Amazonas

Store hjul, små hjul

Jeg bremserede en af ​​mine 20 “hjul, ironisk nok opstod det i Tesla-køretøjsparken, mens jeg var der, hvilket gjorde denne video til den nye Belfast Service Center-åbning.

Jeg sætter de grundlæggende 18’er tilbage, mens det blev repareret, så godt som jeg har lagt glæde af den ekstra komfort såvel som forbedret sorten så meget, at jeg har holdt dem lige siden. Køretøjet ser meget bedre ud på de 20 “turbine reps, men jeg kan ende med at sælge dem nu, da jeg ikke bruger dem.

2 år på

Det nyeste design 3’er, der opstår i Storbritannien, er nu udviklet i Kina såvel som Word, er panelpositionering meget bedre end de californiske udviklede biler. De etablerede beslutningstagere jager vanskelige såvel som et nyligt løb i en venner Porsche Taycan viser, at udviklingen bliver lavet af konkurrencen. Tesla kan ikke hvile på deres laurbær.

Men det er stadig en lykke at komme ind i designet 3, når jeg kører det. Som en tech entusiast såvel som en (ex?) Petrolhead, fortsætter det med at være den bedste hverdag for mig.

Takket være Reinis B fotografering for mange flere fantastiske skud af køretøjet i år.

Del dette:
Facebook.
Twitter.
Reddit.
Linkedin.
Pinterest17.
Email.
Mere

Whatsapp.
Print

Skype.
Tumblr.

Telegram
Lomme

Sidste opdatering på 2021-10-04 / Affiliate Links / Billeder fra Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *