Lightwaverf driller Smart Home Zoned Heat Control System


Lightwaverf -systemet fra JSJS Designs tilbyder en lang række flotte, overkommelige hjemmeautomatiseringsmoduler, der let kan retro monteres i ethvert hjem.

Efter en lang drægtighedsperiode er virksomheden klar til at lancere deres varmekontrolområde, som vil være en del af den nye professionelle serie. Med ARM -processorer vil systemet omfatte kedelkontroller, termostater og termostatiske radiatorventiler.

TRVS fungerer i kombination med en Lightwaverf -opvarmningskontakt for at tilvejebringe et fuldt fjerntliggende styret varmesystem, hvor hver radiator kan kontrolleres individuelt fra en smartphone eller tablet -app. Du kan oprette ugentlige profiler, overvåge og indstille temperaturerne i realtid og spare energi ved hjælp af en magnetisk trigger til at detektere åbne vinduer og afvise radiatorer individuelt.

Relateret: Læs vores dybdegående Lightwaverf-gennemgang

Virksomheden skal officielt afsløre sin trådløse indenlandske opvarmningskontrolfamilie på ‘Gadget Show Live’ næste måned. De ser imidlertid ud til at have en blød-lancering i gang med nogle produkter, der allerede er tilgængelige for at købe.

Førende britisk hjemmeautomatiseringsudvikler Lightwaverf lancerer et nyt element til sin Connect -familie af trådløse ‘Smart Home’ -produkter på Gadget Show Live 2014 i april. Det teknisk avancerede opvarmningsområde muliggør nøjagtig overvågning og kontrol af husholdningsvarmesystemer ved hjælp af en smartphone, tablet eller pc. Husejere vil snart være i stand til at konfigurere, overvåge og kontrollere kedel til/fra tider, individuelle stuetemperaturer og endda temperaturen på ‘zoner’ gennem huset, hvor som helst i verden ved hjælp af internettet. Specialiserede opvarmningsenheder vil nu omfatte kedelkontrol, termostater, termostatiske radiatorventiler (TRV’er), som alle har trådløs forbindelse og internetadgang via enhver bredbåndsrouter.

Klik ovenfor for version i fuld størrelse

Det fulde udvalg af Lightwaverf-opvarmningskontrol vil være tilgængelig via detail- og internetforretninger fra midten af ​​sommeren 2014.

24 anmeldelser

LightWave LW922 Smart Heating TRV, 2 V, White

Skrue tænd/sluk for let udskiftning af eksisterende ventiler – Adaptere er inkluderet for at passe til de fleste radiatorer
Kontrolleret af Home Thermostat eller via Light Wave -smartphone -appen
Spar energi ved kun at opvarme de værelser, du har brug for

Køb på Amazon

Lightwaverf.com: Lightwaverf tilgængelig fra Amazon

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *