Vind en Panasonic Nubo 4G CCTV -kamera til en værdi af £ 325


For at fejre Det Forenede Kongerige introducerer dette interessante kamera, har Panasonic valgt at gøre det udelukkende tilbudt fra Vesternet. De har ligeledes bedt os om at give en væk til en heldig automatiseret huslæser!

Nubo er verdens allerførste Full HD 1080p -kamera, der linker til 4G/LTE mobilnetværk såvel som WiFi, så uanset hvor du går, kan du holde kontakten. Lidt så godt som perfekt dannet, Nubo er vejrbestandigt, så det kan bruges næsten overalt. Det er dejligt såvel som elegant stil betyder, at du vil tage den overalt.

Nubo indfanger enestående krystalklare videooptagelser med så meget som 1080p såvel som en 138º vidvinkelobjektiv for at give dig en meget bedre udsigt. Nubo er designet af hollandske ingeniører og er lavet i Storbritannien med materialer af premium kvalitet.

Du kan tilmelde dig Nubo Cloud -optagelsestjenesten eller se streams over WiFi uden en sub ud over optag til et regionalt SD -kort (op til 128 GB).

Hvordan man kommer ind

En heldig besøgende vinder Nubo til en værdi af £ 325. Her er præcis, hvordan man kommer ind …

Som det automatiserede hus såvel som Vesternet Facebook -sider.

Ligesom dette Facebook -indlæg.

Tag 2 gode venner i nøjagtigt samme indlæg.

Du skal i alt alle 3 trin for at komme ind. Konkurrencen er tilgængelig for alle med en britisk postadresse samt lukker ved midnat den 31. marts 2017. Inspicér fuld T&C lige her såvel som held og lykke!

nubocam.com: Tilgængelig fra VESTERNET.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *