Zigbee Alliance debuterer batterifrit valg med ny miljøvenlig magtfunktion


i morges Zigbee Alliance har annonceret GreenPower, en ny valgfri funktion i Zigbee Pro Standard. Den nye teknologi vil gøre det muligt for trådløse produkter, inklusive switches såvel som dæmpere, nu at blive drevet af energihøst af gadgets i stedet for at udnytte traditionelt batteri- eller lysstyrke.

SAN RAMON, Californien – 19. december 2012 – ZigBee® Alliance, et verdensomspændende økosystem for forretning, der producerer trådløse tjenester til brug i energistyring, industriel såvel som forbrugerapplikationer, afslørede i dag den mest miljøvenlige metode til at drive zigbee -produkter igennem Dens nye miljøvenlige magtfunktion. Produkter, inklusive switches såvel som dæmpere, kan nu hurtigt drives med tilbudte energihøstkilder i stedet for at bruge et batteri eller vekselstrømsstyrke, hvilket producerer en uden vedligeholdelses, miljøvenlig løsning. Et helt gratis offentligt webinar om miljøvenlig magt er arrangeret til 24. januar.

Green Power er en valgfri funktion for ZigBee Pro -funktionssættet, der er en del af den forbedrede ZigBee 2012 -specifikation for nylig ratificeret såvel som frigivet til Alliance -medlemmer. Det udvider Zigbee Pro’s evner betydeligt, endnu mere styrkelse af sin lederskabsindstilling som den verdensomspændende grundlæggende for trådløs sensor samt administration af netværk såvel som tinget. Med Zigbee Pro Miljøvenlige kraftprodukter kan forbrugere såvel som virksomheder tilføje Zigbee-gadgets til adskillige meget flere områder, herunder steder, hvor strøm ikke er tilgængelig, ikke aktiveret af sikkerhedsmæssige årsager eller til historiske bevarelsesformål. Produktproducenter kan udføre Zigbee i meget flere produkter med selvtillid, at forstå Zigbee støttes af en blomstrende, genial såvel som konkurrencedygtig økosystem.

”Udnyttelsen af ​​energihøstning i industriel bygningsautomation kan for eksempel mindske driftsomkostningerne, mens de hjælper organisationer med at demonstrere‘ grønne ’legitimationsoplysninger”, sagde Lisa Arrowsmith, manager for Connectivity Research Study for IHS. ”Derudover, med over 35 millioner Zigbee-aktiverede ‘Smart Home’ såvel som husautomatiseringsgadgets, der ikke er linjedrevne, der forventes at blive sendt i 2017, giver Zigbee Pro miljøvenlig magtfunktion ligeledes et overbevisende valg i boligområdet . ”

Som en del af den omfattende alliansestest såvel som akkrediteringsplanfremskridtprocessen valgte den Golden System Advancement Kits fra Greenpeak Technologies, Philips, Schneider Electric såvel som Texas Instruments. Disse implementeringer vil fungere som gyldne enheder, som Future ZigBee -licenserede produkter ved hjælp af Zigbee 2012 -specifikationen vil blive testet. Denne testproces garanterer overholdelse af det grundlæggende for at sikre, at producenterne kan være sikre på ensartet kommunikation. Testningstjenester blev tilbudt af NTS, TRAC såvel som Tüv Rheinland.

”Den miljøvenlige magtfunktion for ZigBee Pro muliggør fremme af de mest miljøvenlige produkter,” sagde Bob Heile, formand for Zigbee Alliance. ”Denne kloge nye funktion fortsætter ZigBee -lederskabet inden for netværk med lavt strøm ved at gøre det muligt for ingen vedligeholdelseskildeindstillinger hurtigt at blive brugt i Zigbee Building Automation Products”

Produkter, der bruger miljøvenlig strøm, er berettiget til at bære ZigBee CertifiedTM-produktlogoet.

Zigbee bruger selvorganiserende såvel som selvhelbredelse, der passer sammen netværk for at muliggøre robust kommunikation over den globalt tilbudte 2,4 GHz-frekvens såvel som over 868/915 MHz innovation i valgte lande. Kun Zigbee giver fremragende interferensimmunitet såvel som evnen til at holde utallige gadgets på et enkelt netværk. Som en miljøvenlig innovation med ultra-lave strømbehov giver ZigBee gadgets muligheden for at blive installeret praktisk talt overalt, slippe af med vedligeholdelsesproblemer samt maksimere installationsfleksibilitet, kvaliteter, der gør det perfekt til M2M såvel som IoT-applikationer. Meget mere info såvel som en samlet liste over ZigBee 2012 -specifikationsfunktioner såvel som fordele tilbydes på:

www.zigbee.org/greenpower

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *