5 elværktøjer, der ændrede, hvordan vi DIY


I fyre spørger ofte om vores must have værktøjer til DIY -projekter, og sandheden er, at det stadig fanger mig væk, at jeg er den fyr, folk spørger om værktøjer. Når jeg vokser op, kan jeg huske, at jeg tog ture til Hechinger (nogen husker dem?) Tænkte “Hvem ville nogensinde villigt gå til en boligforbedringsbutik?!?” Og da min far gav mig et sæt skruetrækkere i gymnasiet, spekulerede jeg på, hvad pokker jeg ville bruge dem til. Men her er jeg i dag – 32 og den stolte ejer af flere værktøjer, end jeg kan tælle (og stadig færre end jeg kunne lide) – inklusive nogle af de samme skruetræk fra min far for så mange år siden.

Hjemmeejerskab er det, der vendte kontakten for mig. Jeg var hurtigt vidne til, hvordan de rigtige værktøjer kunne få et projekt til at blive glattere, hurtigere eller bare generelt bedre. Men selv stadig har jeg været et langsomt adopter-værktøjsmæssigt. Nå, for det meste power-værktøjsmæssigt. Tim Taylor’s mantra var mere magt *grynt grynt grynt *men min er sandsynligvis tættere på tilstrækkelig magt *smuk venligst *. Jeg har stadig en sund frygt for værktøjer, der kan chokere mig, skære mig åbent, sprænge mig til bits eller stikke mig fuld af huller, så i mange tilfælde spiller jeg det sikkert og vælger mere albuefedt. Men min selvtillid med og afhængighed af elværktøjer er vokset lidt efter lidt i de senere år, da jeg har prøvet nye og indset, at jeg kan bruge dem med succes … og uden at dæmpe mig selv! Og Sherry er lige der ved siden af mig, der griner og fyrer dem op.

Faktisk skal visse skal have elværktøjer har været spilskiftere for os. Nogle var især selvtillidsforstærkende. Nogle var gateway -lægemidlet (eller sav). Og de fleste er nu ting, som vi ikke kan undvære. Så uden videre præsenterer jeg for dig: 5 elværktøjer, der ændrede, hvordan vi DIY.

Vores yndlingsvideoer

Kitchen Organization Tour
Se bag dørene og skufferne i vores køkkenombygning for at se, hvordan vi har organiseret vores skabe til maksimal organisation og funktion

Flere videoer

0 sekunder på 9 minutter, 14 sekunder

Næste op
Hvordan man styler en reol
00:59

Direkte
00:25
02:03
09:14

#1 – Power Drill / Driver – Jeg starter langsomt her, fordi en $ 40 trådløs bore næppe registrerer sig på elværktøjsspektret. Men min lille 12V batteridrevne bor/driver, som jeg købte for næsten et årti siden, er stadig et af mine bedste værktøjskøb. Bare at sætte en lille magt bag den ellers kedelige opgave med at skrue ting sammen eller bore enkle huller (som til billede hængende ankre) har gjort små DIY -opgaver meget lettere og hurtigere. Seriøst, bare køb dig selv en hex skruetrækker bit sæt og se, hvor meget hurtigere din næste IKEA -samling går. Den 12V Black & Decker -model, vi brugte til at bruge, er ikke længere tilgængelig, og vi bruger i øjeblikket denne 18V Ryobi One+ -version, fordi dens batteri matcher nogle af vores andre trådløse værktøjer.

#2 – Miter Saw – Power Saws var det mest skræmmende kraftværktøj for mig. Jeg mener, kom, der er en hel gory filmfranchise med deres navn. Men at låne min fars miter så at installere trim i vores første badeværelse ombygning var øjenåbnende for mig. Bare det at lave enkle 45 ° snit [viste sig at være] super let, hurtigt og endda lidt sjovt. Jeg fik det lille rush, som du får, når du erobrer en frygt, og det udløste en komplet 180 ° i mig. Jeg elsker sav. Jeg ejer seks af dem (tæller ikke de manuelle). Og at blive selvsikker med dem har åbnet en hel verden af projekter, vi kan tackle – hvad enten det er at skære store ark krydsfiner med en cirkulær sav eller rive gulvplader på vores bordsav. Her er den nøjagtige miter, som vi har.

#3 – Kreg Jig – Nu er denne ikke teknisk et elværktøj (selvom det involverer at bruge en Power Drill/Driver), men det var for betydningsfuldt i min “værktøjsrejse” til at forlade listen. Dette var den enhed, der fik mig interesseret i at bygge ting. Det tog noget af mysteriet ud af at slutte sig til to stykker træ sammen (ikke at der er en hel masse mysterium der til at begynde med). Jeg startede små med nogle hylder til Claras børnehave, og inden længe brugte vi det til at konstruere gigantiske konsolborde, lege køkkener og endda rigtige køkkenskabe (okay, alle dem skulle sandsynligvis være entydige). Selvom jeg indrømmer ol ‘kreg, og jeg bruger ikke så meget tid sammen, som vi plejede at takke det næste emne på min liste. Her er den kreg -jig, vi har.

#4 – Neglepistol – Efter “sav”, “pistol” er det skræmmende ord i værktøjsordbogen til mig. Jeg var en langsom adapter ved at købe en neglepistol (vi købte vores for mindre end et år siden), og vores model er langt fra kraftig. Men efter timer med følelsesløse arme takket være manuelt at hylde nogle kronestøbning i vores sidste køkken, vidste jeg, at vi var nødt til at øge vores spil, hvis vi ville have projekter som at tilføje bord og Batten til at tage dage i stedet for uger at gennemføre. Og ligesom med Miter Saw, inden for en brug, var vi begge fulde konvertitter. Ikke kun har det gjort projekter som at tilføje kronestøbning og installation af vores solrumsloft mulig, men for det meste har det (plus trælim) erstattet en masse opgaver, som vi tidligere havde brugt Kreg Jig af (hovedsageligt af hastighedsårsager, da lim+ Negle er meget hurtigere end at bore pilothuller og skrue ting sammen – selvom det stadig er den bedste vej at gå til visse opgaver). Vores neglepistol sælges ikke længere, så det er det, vi bruger i disse dage i stedet (det kræver heller ikke en luftkompressor!)

#5 – Paint Sprayer – Dette er det nyeste elværktøj til at deltage i Petersik -rækkerne (det er endnu nyere end neglepistolen), og det lavede næsten ikke listen. Ligesom numre en til fire, har det været uundværligt at fremskynde opgaver, der ellers ville have taget os dage – nemlig at sprøjte alle de blå/fløde/mauve trim & døre på vores hus på anden sal, før de flyttede ind. Men det var ikke ‘ T en sko-ind til denne liste, fordi jeg stadig har et kærlighed/had-forhold til den. Mens jeg elsker dens malerhastighed, er der meget, som jeg ikke elsker-fra at præppe og beskytte mod overspray, til det tidspunkt det tager at rengøre det efter brug-hvilket betyder, at det ikke er en no-brainer for os hver gang. Jeg er stadig glad for, at vi har det, og vi kan bestemt lide at bruge det strategisk (som til at male køkkenskabets døre, som vi kunne fjerne og sprøjte i garagen, mens vi håndmalerer de rammer, der stadig var i køkkenet for at undgå en over -Spray snestorm), men det har ikke fået os til at grøfte vores gamle skolebørste og rulle fuldstændigt. Vi er siden faldet af kærlighed med vores gamle Graeco -model, så her er den, vi har brugt for nylig.

Så det er vores 5 must have værktøjer til DIY -projekter. Hvad er din? Er der nogen andre, du synes, jeg skal tilføje til vores repertoire?

*** Dette indlæg indeholder tilknyttede links ***

Flere indlæg fra Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *