Online køb på CB2


CB2, den yngre søskende butik til Crate & Barrel, er til sidst gået over hele verden med sin på internetsalget. Det indebærer, at ja, vi kan nu købe alle de smukke husdesignbits til Canada. Du bliver nødt til at vente på møblerne – bedst nu kun tilbehør tilbydes online. Det ryktes dog, at den allerførste CB2 -butik åbner denne sommer lige her i Toronto – ja!

Udseendet er lidt yngre såvel som meget mere livligt end Crate & Barrel, såvel som jeg opdager, at de tilbyder meget meget mere farve. Det er bestemt et sted at have på din radar. Tilfreds med at købe – lige i tide til ferien! Lige her er mine valg:

Denne hængsel sconce er en tage for $ 90. Par dem over en seng til enkel læsning.

Linjerne i denne hvide matte damskål er smukke – den er endda ganske lige efterladt tom. Jern, $ 50.

Den røde fuglepude ser virkelig dyr ud, men kun $ 35 – den ville pakke en hel del designpunch i et monokromatisk rum.

Orbit Mobile leverer en fascinerende service til et område, der muligvis ikke muliggør pendelys eller et tungt stykke, der hænger fra loftet. Dens skala er betydelig, så det kan gøre det snarere kunstværket i et rum. Jern såvel som pulvercoat finish, $ 40.

Jeg bliver nødt til at vente indtil sommeren for at hente en MOD Scan Flint Lounge -stol. Solid hvid eg, $ 600.

Jeg bliver muligvis nødt til at købe et Hopscotch -tæppe til min foyer – jeg tror, ​​det kan være meget sjovt, så godt jeg forstår, at min femårige gerne vil have det. 100% uld, $ 250.

For meget mere budgetvenlige stilvalg, se Stephanie White’s 2011 IKEA Catalog Picks.

Fotokreditter: 1. Hængsel sconce, CB22. Pond Bowl, CB23. Rød fuglepude, CB24. Orbit Mobile, CB25. Scan Flint Lounge Chair, CB26. Hopscotch tæppe, CB2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *