Fibaro Swipe bringer Z-Wave Gesture Control til dit Smart Home


Vi fik vores hænder på den nye Fibaro Swipe for første gang på Gadget Show Live sidste weekend.

Enheden ligner en almindelig fotoramme, men bag billedet af dit valg ligger en vis gestus, der registrerer Smarts plus en Z-Wave Plus-radio.

Nu kan en bølge af din hånd modregne et hvilket som helst antal svar fra dit Fibaro Home Center 2 eller Fibaro Home Center Lite -controllere.

Fibaro UK fortæller os, at andre Z-Wave-controllere som Vera burde arbejde med enheden i fremtiden, når de er opdateret for at støtte den. Vi bad Fibaro UK, om enheden kunne bruges uden nogen central controller til direkte at kontrollere Z-Wave-enheder, og de fortalte os …

Hjemmecentrekontrolleren skulle være til stede for først at indstille sammenhængen mellem Swipe og andre enheder (f.eks. En lampe), men når det er gjort, behøver hjemmecentret ikke være til stede for at gestus kontrolenheder. Når det er sagt med hjemmecentrets controller, der fører tilsyn med alt, kan der oprettes meget meget mere funktionalitet; Såsom at stryge op for at øge mit musikvolumen, bedst at springe sporet og med uret for at skifte til den foretrukne radiostation. Mulighederne er uendelige!

Enheden kan være idé til situationer, hvor du har beskidte eller våde hænder (i dit køkken, garage eller toilettet for eksempel) eller hvor som helst du vil have gestuskontrol

Swipe kan monteres med den medfølgende bordplade, eller du kan hænge den på en væg (selvom den har en hel afrundet ryg) eller endda indbygget i din væg eller bag en bordplade eller et skabsdør. Der er batteri og mikro USB -strømindstillinger.

Så nu kan du bogstaveligt talt vinke farvel til dit hjem, vel vidende, at musikken vil stoppe, lysene vil gå ud, opvarmningen vil sætte sig tilbage, og sikkerheds- og sikkerhedssystemet låser dine døre og bevæger alarmen.

Med fronten fjernet kan du se ‘magisk’ sensor og mikro USB -porten oven på terningen

Fibaro FGGC-001 Swipe Motion Detector fås fra Amazon.

14 anmeldelser

Fibaro FGGC-001 Swipe Gesture Controller, 1,5 V, White

Tillader kontaktløs gestusdetektion
Gestusstyret menu giver dig mulighed for at betjene enheden uden at afvikle den
Batteri og/eller VDC -drevet

£ 129,99

Køb på Amazon

Fås nu fra Amazon: Fibaro.com: Flere nye Z-Wave-enheder

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *