Yay eller nej? Kunstigt græs


sommer har været en scorcher i det sydlige Ontario, så jeg er altid overrasket over at se de pletfri, luksuriøse græsplæner, der omgiver mit kvarter. Selvfølgelig, en stor gartner går langt, men det virker mere så godt, da flere husejere vælger en ståhejsfri græsplæne: en lavet af polyethylen. Når jeg vokser op, har jeg aldrig været nødt til at passe på et gårdhave selv (tak, far!), Derfor er jeg ikke en til at forstå byrden ved at tage sig af græs – så jeg forlader denne debat så meget som dig. Dog først, kan du fortælle, hvilken af ​​de overholdelse af billeder, der viser ægte versus kunstigt græs?

Svaret er: Alle disse græsplæner er falske!

Selvfølgelig er faux-love kommet en lang metode siden Astroturf. De har ikke brug for vedligeholdelse som kunstvanding, pesticider eller gødning samt holder et rigt udseende året rundt. De er ligeledes det eneste levedygtige valg for mange gårdhave såvel som hustagene … men nøjagtigt hvordan sammenlignes de med følelsen såvel som lugt af friskskåret græs? Indvejs i kommentarfeltet nedenfor.

Fotokreditter: 1. Home & House juli 2012 udgave, fotografering af Donna Griffith2-3. Synlawn Canada 4. permanent græsplæne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *