Lukning af butik


er det så svært at sige farvel, men med ordene fra Jack Nicholson og Diane Keaton: noget skal give.

Parenthood, hjemmeforbedringsprojekter og masser af andre blogrelaterede virksomheder har fyldt flere af vores dage, hvilket betyder, at vores lille T-shirt og trykkeri lukker sine virtuelle døre. Vi stoler stolte på to lokale tryk- og t-shirt-virksomheder for at skabe alle vores YHL-varer, men vi udfører alt det design, strømpe, emballering og sender os selv. Vi ved, at vi sandsynligvis kan outsource dette ansvar, men det føles bare som noget andet, vi ville være nødt til at jonglere – og hvad kan vi sige, vi kan godt lide at være dem, der får vores hænder beskidte og gør arbejdet selv.

Selvom vi ved, at lukning af denne dør åbner døren til fremtidige muligheder (og frigør os for at tackle flere projekter og skrive flere indlæg i stedet for at stå i kø på postkontoret og indkalde ordrer), er vi stadig triste! Men vi minder os selv om, at vi ved at forenkle og strømline vores opgaveliste, kan vi fortsætte med at bringe jer masser af makeovers før og efter, gaver, husulykker og andre ting, som I kender og elsker. Vi har tildelt et lagernummer til alt, hvad der er tilbage i vores butik (ca. 30 varer tilbage), men når disse ting er væk, er vi officielt udsolgt for godt.
Vores yndlingsvideoer

Vores pool: dag og nat
Brug for to minutters Zen? Tag denne spin rundt om den frisk færdige baghaven i vores hjem på Florida Panhandle.

Flere videoer

0 sekunder på 2 minutter, 28 sekunder

Direkte
00:25
02:03
02:22

Men nok Debbie Dowering (ja, vi har lige gjort det til et verb). Lad os komme til hjerter og enhjørningsdel af dette indlæg. Vi elsker jer for din støtte til vores butik i de sidste to år, og vi skylder en enorm inderlig tak til alle jer dejlige fyre og gals, der bestilte fra os. Vi er meget beæret over, at vores tryk hænger på dine vægge, og vores T-shirts hænger på dine kroppe. Alvorligt er intet køligere end det. Vi værdsætter så din støtte og din interesse for vores design!

Flere indlæg fra Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *