Tilføjelse af gode tilbud af kælderopbevaring


Nå, takket være de generøse såvel som fantastiske mennesker til ægte værdi, har vi nu en absolut tør såvel som helt praktisk kælder til at bruge til opbevaring i massevis (læs om nøjagtigt, hvordan vi præpede såvel som vandtæt den tidligere bug -kirkegård lige her såvel som her). Ud over en smule road trip til Ikea i denne weekend kom vi hus bevæbnet med ganske meget hvert produkt, som vi organiserede til at hænge sammen i dette grundlæggende stemningsråd, som vi delte i sidste uge:

Expedit hylde (inkluderet i den samlede Expedit -arbejdsstation) -$ 120

Torsby -bord (allerede ejet, så det er gratis!)

En vævet kurv eller to – $ 17 hver

To Aneboda -garderobeskabe – $ 100 pr. Pop

Et par hvide opbevaringsbokse – $ 12 for to

Og et par miljøvenlige opbevaringsbokse for at holde tingene fascinerende-$ 12 for to

Expedit -skrivebord (inkluderet i Expedit -arbejdsstationen) tegnede sig for ovenfor

Og pladsen kommer virkelig sammen. Især takket være grundplanen brainstormede vi forud for at se, hvilke produkter der ville fungere, hvor (og hvilke der ville levere mest funktion uden at bryde banken):
Vores foretrukne videoer

Af programmet har vi stadig meget flere job at håndtere (skaber en ny lysarmatur, omvikler vandvarmeren, bygger en skærm for at skjule den forfærdelige omskrevne vandvarmer, tage sig af vinduerne, fjerne en affugter osv.). Men her er, hvordan kælderen ser ud som nu takket være tilføjelsen af to Ikea Aneboda-garderobeskabe sammen med en Expedit-arbejdsstation samt et par billige tilbehør (som nogle kunstige planter til lidt grønt og disse opbevaringsbokse til endda et meget mere skjult stashing plads). For ikke at nævne Torsby -bordet såvel som et par ekstra træstole, som vi allerede ejede. Vi nedbragte ligeledes vores cykler som planlagt, men har dog endda meget mere i vente, når det vedrører at sprænge den bagvæg op, så hold dig opdateret …

Åh, så godt som vi stadig er nødt til at male det indbyggede skab nedenfor, så har du ikke noget imod det grimme look af det nu …

Ikke dårligt, eh? Bare for at friske din hukommelse optrådte pladsen sådan for en måned siden:

Men takket være omkring $ 350 værd af IKEA -møbler (Expedit -arbejdsstationen opstod endda for at være til salg!) Såvel som omkring $ 400 værd af præppingforsyninger (tak en gang igen sand værdi!) Vi var i stand til at tage kælderen fra skræmmende cinderblok fangehul til et vandtæt rum, der er møbler klar.

Åh så godt som vi ville vise dig indersiden af disse garderobeskabe, men vi har stadig en hel del organisering at gøre (er jeg en samlet nørd for at føle os lidt svimmel, når jeg siger det?). Så næste på programmet går tilbage til ægte værdi for at hænge gode tilbud af bemærkelsesværdige forseglede plastopbevaringsboks til stak tonsvis af sæsonindretning, sportsudstyr såvel som andre ting, som vi hellere vil gemme os bag lukkede døre. Derefter er det videre til belysning, kunst samt skjuler den vorte af en vandvarmer. Sjov, sjov, sjov.

Og når vi taler om hjemmevorter, har I mennesker nogen form for forfærdelige øjne (sikringsbokse? Propantanke? Tæppe pletter? Beskadigede hårdttræ? Mærkelige fældedøre? Frygt for at gøre?), Synes du effektivt kamufleret? Fortæl os alt om det.

Psst- her er præcis, hvordan vi skjulte vores sikringsboks i hulen, vores udvendige propantank, såvel som nogle ganske bruttoplugter såvel som forretninger over vores skive såvel som tørretumbler. Fingre krydsede, vi kan også få den vandvarmer til at forsvinde …

Flere artikler fra Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *