Homey Reveal v2.0 Plus Homey Pro-Z-Wave, Zigbee, WiFi, BLE, IR, 433 & 868 MHz


Det britiske introducation af hjemlige tilbage i foråret 2017 var den mest checkede udgivet på automatiseret hus det år. Begrebet et smart husnav med ombord hardware til Z-Wave, Zigbee, WiFi, BLE, IR, 433 & 868 MHz var så lokkende. Nu har Homey afsløret 3 nye opdateringer.

For det første er der en gratis opgradering af softwareapplikation, der tilbydes alle nuværende hjemlige ejere ..

I dag er vi glade for at afsløre, at vi har frigivet Homey V2.0, en gratis opdatering, der tilbydes alle hjemlige brugere. Det er den største opdatering, vi nogensinde har produceret så godt, som vi ikke kunne være meget mere ekstatiske for til sidst at sende den.

Du kan downloade den nye app på get.homey.app og bruge den til at konfigurere den nye firmware. Dernæst er der ny hardware til selve Homey Hub …

Homey (begyndelsen af ​​2019) er den næste generation af hjemlige, forsendelse til klienter i dag. Sammen med den kraftfulde Homey V2.0 -softwareapplikation er det den allerbedste hjemlige til daglig brug. Sammenlignet med tidligere revisioner har vi taget en beslutning om at eliminere NFC såvel som mikrofonerne, da begge funktioner sjældent blev anvendt såvel som sidstnævnte aldrig opfyldte vores største høje kvalitetsstandarder.

Endelig er der en ny ‘pro’ version af Homey, der opgraderer CPU’en fra en enkelt kerne til dobbeltkerne såvel som fordobler RAM til 1 GB …

I dag annoncerer vi Homey Pro, en hurtigere hjemlig oprettet til strømbrugeren. Med en 1 GHz dobbeltkerne CPU såvel som 1 GB RAM kan individer nu oprette meget mere end dobbelt så meget som apps på Homey Pro. Dette er virkelig uendelig husautomation.

Homey Pro tilbydes til forudbestilling nu til € 399 (€ 100 meget mere end den almindelige version) såvel som vil blive sendt i februar. Men hvilken version er ideel til dig? Her er svaret fra deres FAQ …

Som en tommelfingerpolitik har et brand brug for en app. For eksempel, hvis du har syv Philips -farvelys, to Ikea Trådfri pærer samt en Sonos -højttaler, vil du kræve 3 apps. Homey kan køre mellem 15 såvel som 20 apps fejlfrit. Hvis du opretter mere, kan oplevelsen endte med at blive træg eller ikke reagerer.

Homey Pro kan køre meget mere end det dobbelte af det beløb, så i det mindste meget mere end 40 apps, afhængigt af den type apps, du bruger. For eksempel bruger en grundlæggende app til Z-Wave-gadgets mindre hukommelse end en fuld-suite hussikkerhedsapp. Hvis du har meget mere end 15 mærker af enheder, kan du tænke på at få Homey Pro. For mange brugere er den rutinemæssige hjemlige det ideelle valg.

145 anmeldelser

Athom Homey Pro

Administrer hurtigt hele dit hus med din smartphone, Amazon Alexa såvel som Google Home
Den meget mere kraftfulde pro -version af Homey kan køre over 40 forskellige hjemlige apps samtidigt uden at bremse
Få gadgets til at arbejde uden problemer med hjemlige strømme

Gå på Amazon

Fås fra Amazon

For meget mere info gå over til athom.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest5
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *