Automated Home 2.0 – #17 Ubiquiti Networking Del 2 – Al vores UNIFI -hardware er ankommet!


I den første del af vores Home Networking -serie kiggede jeg på grundene til, at jeg besluttede at gå med Ubiquiti til LAN i det nye hus. Det næste trin var at finde ud af nøjagtigt, hvad jeg havde brug for for at rulle dette top-of-the-line hjemmenetværk.

Lige nu ser det område, hvor vores rack til sidst vil blive installeret, stadig temmelig ru. Men forhåbentlig i løbet af de næste par måneder vil tingene blive meget mere interessante med dette rum på garagevæggen.

Planlægger

Fodring af vores detaljer i Unifi Network Planner Anbefalingen var til 5 adgangspunkter omkring vores nye build.

Men med sit lidt usædvanlige layout (2 bygninger side om side) og masser af WiFi -dræbende folie bakket isolering og masser af stål besluttede jeg også at kontakte Ubiquiti om vores projekt og køre det af dem.

Efter en vis diskussion om vores byggeri, gulvareal og krav til vores netværk, er jeg utrolig taknemmelig for at have modtaget denne hardware direkte fra Ubiquiti for at drive det automatiserede Home 2.0-netværk!

Kontakt

Lad os starte med kontakten, da stort set alt andet vil oprette forbindelse til det. Dette er den 48 Port 500 Watt Poe (Power Over Ethernet) -model, der vil drive alle vores WAPS (trådløse adgangspunkter) direkte såvel som vores sikkerhedskameraer. Det er en fuld administreret rackmontering, Gigabit Ethernet -switch og alle 48 porte understøtter 802.3AT, 802.3AF & 24V passiv POE. Derudover er der 2 SFP -porte og 2 SFP+ -porte til 10 GB -links til andre enheder.

Som guide bruger trådløse adgangspunkter og kameraer generelt omkring 6 watt, så med 7 AP’er, måske op til et dusin kameraer og den 13 watt cloud -nøglecontroller, har vi et krævet POE -budget på omkring 130 watt – så godt indeni Funktionerne i denne switch (maksimal POE+ output for enhver individuel port er 34 watt).

Hvis du ikke har brug for så mange porte, starter Ubiquitis POE -switch -intervaller med denne Little 8 Port 60 Watt -version. På den anden side, hvis du har brug for et lag 3 -switch, så tjek de nye Pro -modeller i Gen2 -serien.

Model: US-48-500WLOCATION: RACKAVAILBLAG FRA Amazon

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Ubiquiti US-48-500W 500 W 48 Port Unifi Poe Switch

121 anmeldelser

£ 774,42

Køb på Amazon

Sikkerhedsgateway

Unifi Security Gateway Pro er en rackmonterbar router, der vil styre vores forbindelse til internettet og give vores firewall. Det håndterer DHCP, DPI (dyb pakkeinspektion) for at se, hvilke websteder og tjenester enhederne på vores LAN bruger. Derudover indeholder det ID’er (indtrængningsdetekteringssystem) alarmer for malware og sårbarheder og IPS (indtrængen forebyggelsessystem), som faktisk vil blokere disse trusler. Det er også en VPN -server, der giver os mulighed for at deltage i vores Home LAN med en sikker og krypteret privat forbindelse, når du er væk hjemmefra.

Med 2 WAN -porte er der mulighed for at tilføje en 4G -cellulær forbindelse til failover, selvom det er noget, jeg har brug for at undersøge mere detaljeret i fremtiden (Unifi LTE ser optimal ud, men er ikke tilgængelig i England endnu). Pro har hurtigere gennem Put end den konventionelle USG, som kræves til FTTP -forbindelsen, der skal blive tilgængelig for os i den ikke alt for fjerne fremtid.

Model: USG-Pro-4Location: RACKAVILLAGET FRA AMACON

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Ubiquiti USG-Pro-4 Unifi Security Enterprise Gateway Router med Gigabit Ethernet247 anmeldelser

£ 293,00

Køb på Amazon

Cloud Key & CCTV -optager

Du har ikke brug for at have en ‘controller’, der kører for Unifi Wifi at fungere. Det er dog et krav for opsætning af systemet samt tilvejebringelse af alle de fantastiske overvågnings- og kontrolfunktioner. Så hvis du går i problemer med at installere en ordentlig UNIFI -opsætning, skal du bestemt planlægge at køre en.

Der er et par måder at levere controlleren på, som fås adgang til via en webbrowsergrænseflade. Hvis du har en altid på pc, Mac eller Raspberry Pi, der allerede kører 24/7, kan du downloade og installere en softwarecontroller. Du kan endda køre controlleren på din NAS, og der er cloud -tjenester, der også er vært for dette for dig, hvis du foretrækker det.

Men en dejlig mulighed er Ubiquitis eget cloud -nøgleområde. Dette er små computere, der kører alene, og vi har GEN2 PLUS Cloud Key. Denne enhed leverer også den ekstra UNIFI-beskyttelsessoftware plus en indbygget 1TB-harddisk til sikkerhedskameraopgaver (2,5 ″ disken er bruger, der kan udskiftes op til 5TB). Der er også et Rack Mount -tilbehør til Cloud Key Gen2 Plus, som jeg agter at købe, så denne enhed kan også integreres i vores rackopsætning.

Model: UCK-G2-pluslokation: RACKAVAILBARE FRA Amazon

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Ubiquiti Networks Unifi Cloud Key Gen2 Plus (UCK-G2-Plus), Single

1.676 anmeldelser

£ 177,45

Køb på Amazon

Trådløse adgangspunkter

De fleste WiFi-systemer i haven-variationen derude tilbyder bare et enkelt type adgangspunkt. Men med Ubiquiti er der mange SKU’er at vælge imellem, afhængigt af det job, der er i hånden, og hvor enheden vil være placeret.

Vi bruger masser af 3. Gen UNIFI -adgangspunkter, herunder et par af de ‘Flying Saucers’, som Ubiquiti er berømte for. Den diskformede NanoHD-enhed er en indendørs AP, der er drevet af 802.3af Poe og understøtter 4 × 4 Mu-Mimo.

Det giver en teoretisk aggregeret maksimal gennemstrømning på 1.733 Mbps på 5 GHz og 300 MPBS på 2,4 GHz. Rent praktisk er disse enheder naturligvis begrænset af de 1.000 Mbps i vores Ethernet -port på den kablede side. De understøtter 200+ samtidige brugere og er især velegnet til de moderne 5 GHz -enheder, vi bruger i huset.

Hver kablet enhed kan også give et trådløst link til et andet adgangspunkt for udvidelse, der ikke har brug for flere netværkskabler. Vi har ikke brug for denne ‘mesh’ -opsætning, da hver WAP vil blive fodret fra sit eget CAT6A -kabel, der løber tilbage til kontakten. Unifi AP Flex HD er en anden WAP -formfaktor, der lige er ankommet til Storbritannien, som også er værd at tjekke ud.

Model: UAP-nanohdlocations: 2 enheder, 1 x køkkenø, 1 x opholdsstue tv-enhedsanvendelse fra Amazon

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Ubiquiti Unifi Nanohd (UAP-Nanohd) [WLAN AC, 4×4 Mu-Mimo, 1733 Mbit/s + 300 Mbit/s]

273 anmeldelser

£ 142,03

Køb på AmazonJeg har også 4 af de nyeste HD-adgangspunkter i væggen. Dette er dybest set de samme radioer som NanoHD ovenfor, men i en anden indendørs formfaktor med nogle fantastiske ekstramateriale.

De er perfekte til vores soveværelser, da de giver en virkelig pæn WAP, der fastgøres til væggen (så ikke behov for noget på lofterne), plus de har en lille indbygget switch til at give Ethernet også. Så denne enkelt pæne enhed giver WiFi til rummet – 3 almindelige Gigabit Ethernet -stik til pc’er osv., Og en 4. Poe Gigabit -port til noget som et sikkerhedskamera eller en VoIP -telefon (802.3AF POE og 802.3AT POE+ input understøttet).

Model: UAP-IW-HDLocation: 4 Enhed

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Ubiquiti Unifi HD in-Wall 802.11ac Wave 2 Wi-Fi Access Point 4 Port Ethernet Switch, UAP-IW-HD

70 anmeldelser

£ 146,93

Køb på Amazon

Med en bil, der får hyppige over-the-air-softwareopdateringer, er et adgangspunkt i garagen også god praksis. Til dette har jeg valgt den indendørs / udendørs klassificerede AC -net, der kan drives fra 24V passive POE eller 802.3AF. Det er en 2 × 2 MIMO -enhed med støtte til op til 300 Mbps på 2,4 GHz og 867 Mbps på 5 GHz. Masser af ydelser til bilen og som med de fleste Unifi Waps har det evnen til at udvide netværket udenfor via et mesh -opsætning i fremtiden.

Model: UAP-AC-MLocation: GarageAvailable fra Amazon

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Ubiquiti unifi ac udendørs mesh

1.551 anmeldelser

£ 131,00

Køb på Amazon

Kameraer

En del af tiltrækningen af ​​UNIFI -systemet er dybden af ​​dets produktsortiment og som med den loxonopsætning, vi har valgt til vores smarte hjemmesystem, deres evne til at alle arbejde sammen problemfrit.

Det inkluderer sikkerhedskameraer, og vi er heldige at have modtaget en af ​​disse rækkevidde Topping G4 Pro til at installere. Dette er et indendørs/udendørs (IP67) 4K -kamera (3840 x 2160) med en drevet 3x optisk zoom (4,24 mm – 12,66 mm, ƒ/1,53 – ƒ/3.3), som muliggør justerbar indramning.

Der er en indbygget mikrofon, IR til belysning om natten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *