Automatiseret Hjem 2.0 – # 30 Interfacing Vores garage Døre til vores Loxone Smart Home


En af de ting, vi elskede om det gamle hus, var evnen til at køre ind i vores garage og derfra kunne gå lige ind i huset. Det er en lille ting, men det føles som en luksus, især når det er koldt, mørkt, vådt og blæsende udenfor.

Så det var absolut noget, vi ønskede at replikere på det nye sted og en vedhæftet garage var i vores liste over kuglepunkter for udformningen af ​​huset ideelt fra starten.

Vi kiggede rundt på ganske få løsninger. Jeg ønskede ikke sektionsdøre igen med deres skinner, ruller, kæde og motor over loftet som i vores sidste sted (se billede). Så jeg begyndte at kigge på en masse mere kompakt rulle døre.

Efter flere anbefalinger slog vi til sidst på Hörmann rollmatiske garageporte. Disse er et kvalitets tysk system med det moderne udseende, vi ønskede, og vi købte 2 størrelse 2380mmx 2470mm enheder i RAL farve 7016 for at matche vores vinduer.

Interfacing Hörmann Rollmatic til Loxone

Nogle døre kræver, at denne Hörmann Universal Adapter Board UAP 1, men motorerne på vores var egnede til at blive trukket direkte til vores system ved hjælp af loxone relæer.

De har et indbygget sikkerhedskredsløb, der reverserer deres motorer, når bundforseglingen kommer i fysisk kontakt med en forhindring. Men vi tilføjede også de valgfrie ikke-kontakte fotocelle sikkerhedssensorer til dørene, der giver ekstra ro i sindet, mens de driver dem eksternt. Faktisk kan disse være et krav til fjernbetjening, når du ikke er i syne af dørene (tjek dine lokale love).

Dørene tager omkring 20 sekunder for at åbne helt og på vej tilbage, har et blødt tæt program, hvilket sænker, når de nær bunden, så de forsegler til betonggulvet forsigtigt.

Vi bruger Loxone Door / Window kontaktluftenheder (4 i alt) for at bekræfte de åbne og lukkede positioner af de 2 døre, der giver os deres status. Hvis jeg gjorde det igen, tror jeg, at jeg måske bruger hårde kablede dørkontakter i stedet, selv om dette kan fungere for at være meget dyrere (jeg er ikke sikker), da det ville kræve 4 digitale indgange.

Som med hele vores loxone-kit ligger appellen i den tætte integration af hver komponent, der angiver dørkontakterne, bevægelsessensorer og andre elementer omkring garagen, som alle er en del af sikkerhedssystemet.

Nu kan dørene betjenes fra nogen af ​​vores loxon-grænseflader og input-enheder. LOXONE TOUCH-kontakten i værktøjet er programmeret til at betjene dørene, så vi forlader om morgenen, kan vi starte dem åbning. Nu er vi klar til at køre ud, når vi sidder i bilen.

De kan betjenes fra deres egne RF-fjernbetjeninger, Loxone Mobile App på vores telefoner og vægmonteret iPad, samt NFC-tastaturerne udenfor.

Men det mest interessante aspekt er selvfølgelig automatiseringerne. For eksempel – at have dørene lukkes automatisk, når vind og regn når et bestemt niveau baseret på vejrstationens oplysninger. Enhver af garagedørene blev åben, når huset går i nattilstand, lukkes automatisk automatisk.

Tilføjelse af Homelink.

Homelink er et trådløst garageportåbningssystem, der er bygget i masser af biler. Det kan retro monteres på Tesla, som derefter kan indstilles til automatisk at slukke kommandoen for at åbne døren, når du nærmer dig, ved hjælp af bilens GPS-placering.

Vores Hörmann-system er ikke Homelink-kompatibelt ud af boksen, men det viser sig, at det er relativt grundlæggende at tilpasse sig denne Liftmaster Universal Receiver, som vi kan passe i fremtiden.

Checkout videoen nedenfor …

Næste gang

Vi dækker meget mere på vores Loxone Installer i de kommende uger, så husk at tjekke vores Instagram for at følge projektet, læs resten af ​​de automatiske hjem 2.0 blogartikler og find linkene til alle de produkter, vi har brugt i vores selvbyggede.

Del dette:
Facebook.
Twitter.
Reddit.
Linkedin.
Pinterest9.
Email.
Mere

Whatsapp.
Print

Skype.
Tumblr.

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *