20-års jubilæumsfejring: Vind en Lifetime Plex Pass til en værdi af £ 120


For at hjælpe med at fejre vores 20-års jubilæum har vi et bjerg med store præmier for at give væk takket være en meget generøs støtte fra vores meget elskede smarte hjemmefirmaer. At starte her er din chance for at vinde en af ​​to levetid Plex -pas til en værdi af £ 120 hver!

Du ved nu, at vi har været enorme Plex -fans siden de tidlige dage, allerede før Plex var Plex. I de sidste 8 år har det været et privilegium at få lov til at være på periferien af ​​en organisation, der drives af nogle utroligt talentfulde og bare forbandede hyggelige mennesker. Tak til Plex -teamet for deres støtte fra det automatiserede hjemmefællesskab.

Prisen

Plex understøtter et stort udvalg af hardware, og Plex Pass udvider det allerede omfattende funktionssæt i den gratis version ved at give adgang til premium -funktioner såsom administrerede brugere, mobile og cloud -synkronisering og cam uploads samt tidlig adgang til de aktuelle versioner.

** Kompetition lukket **

Tillykke til automatiserede hjemmeforummedlemmer Noel-Pilot og Markcs med hver vinder Lifetime Plex Pass!

Lad os få en fantastisk liste over filmanbefalinger sammen for at nyde på vores Plex -opsætninger. Så for en chance for at vinde en af ​​de to levetidskort til en værdi af £ 120, skal du bare dele titlen på din meget elskede film (eller din top 3, hvis du vil) i denne tråd på vores fora. grundlæggende som det.

Vi holder denne konkurrence åben indtil udgangen af ​​januar 2016, så du har masser af tid til at komme ind. De 2 vindere vælges tilfældigt og annonceres her. Denne gave er åben over hele verden (dit Plex -brugernavn er påkrævet), og vores normale konkurrencepolitikker gælder. Held og lykke alle sammen!

Plex.tv: Læs alle vores Plex -indlæg

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *