VIDEO: DF Solutions Media Server har 3D Matrix GUI


Vi interviewede DF Solutions sidste sommer, men med en ting og en anden fik vi aldrig dette til dig (undskyld, vores dårlige). Men det er tilstrækkeligt at sige, at det hjemmevoksede britiske selskab er et, vi altid er interesseret i at høre fra.

Mens det fortsætter med at møde konkurrence fra DIY -systemer som Plex, er det bestemt værd at se nærmere på, hvis du er på markedet for en medieserver og ikke hænderne på type, (vi hørte først om DF -løsninger gennem en lysende påtegning af en velkendt Kundeinstallationsvirksomhed i Storbritannien).

Deres interessante 3D Matrix -UI gør det at opdage filmplakaten eller albumomslagskunst, du leder efter hurtigere end med de normale enkelt række rullende brugergrænseflade. DF -løsninger integrerer også nu Spotify som en musikkilde. Tjek videoerne efter springet …

www.dfsolutions.co.uk

Ønsker mere? – Du skal følge os på Twitter, som os på Facebook, eller abonnere på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *