Window Shades


Materiale nuancer kan bruges på næsten enhver type vinduestype, men de er især nyttige, hvor et vindue ikke har meget område omkring det. Som en alternativ til gardiner dækker nuancer området mellem soffit såvel som sill.

Nuancer har brug for mindre materiale end gardiner såvel som er derfor et mere omkostningseffektivt valg. En række overskrifter er ligeledes mulige med de fleste stilarter af nuancer.

Nuancer har en tendens til at være store isolatorer, da de klemmer hele vinduet tæt. De kan hænges enten inde i eller uden for vinduesudsparingen såvel som er forbundet til en træ batten øverst. Udarbejdelse eller ned opnås af ledninger, der er fodret med ringe på bagsiden af ​​skyggen. Lige her er en oversigt over nogle grundlæggende skygge stilarter:

Roman

Praktiske såvel som enkle er romerske nuancer en fremtrædende vinduesdækning. Praktiske såvel som brugervenlige brug er de perfekte i moderne eller moderne interiør. Når de trækkes ned, ligger romerne helt fladt, men stables i pæne horisontale folder, når de hæves. Deres praktiske gør dem passende inden for alle områder af huset, især køkkener såvel som stuer. Af alle nuancer lod romerne sig mest lys ind.

Roller

De nemmeste af alle nuancer, ruller slapper af fra en rulle monteret øverst i et vindue. De kan bruges på egen hånd eller i forbindelse med andre belægninger, hvor privatlivets fred er påkrævet.

London

London Shades Curve i bunden, når de hæves. Denne dækning skal være forbeholdt lidt til typiske størrelsesvinduer, da London -nuancer, når de hæves, dækker det meste af vinduet. De er mest passende i rum, hvor en udsigt såvel som naturligt lys ikke er vigtige.

Ballon

Ballon nuancer er en hybrid. De samler privatlivets fred, der leveres af nuancer med fylde af gardiner. Materiale er samlet til ballon i den nederste kant på en række måder. Denne type skygge vil dække cirka en tredjedel til halvdelen af ​​et vindue til enhver tid, så brug kun hvor lys såvel som udsigt er uvigtig. Materialer, der samles godt, er bedst egnede. Selvom det ikke er særlig moderigtigt i øjeblikket, ser ballonskygger mest ud på hus i traditionelle soveværelser, opholdsrum såvel som spisestuer.

Festoon

Festonskygger ligner romerske nuancer, bortset fra at de bruger mere materiale såvel som permanent samlet vandret i hele deres højde, hvad enten det er øget eller sænket. Den nederste kant er kammusling, selv når det er helt nede. Festoons er en mere dekorativ dækning, der fungerer godt i soveværelser.

Østrigsk

I lighed med festonskygger bortset fra at de ligger fladt, når de er helt sænket såvel som samles i elegante folder, når de hæves. Østrigske nuancer arbejder finest i et let materiale, der foldes godt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *