Nursery Furniture


Bedømning efter nylige pressemeddelelser og bruserinviterer, ser det ud til, at det er babysæson. For et par år siden blev high-end moderne design til børn ofte citeret som en tendens. Nu tror jeg, det har passeret dette punkt og blevet normen. På en måde opsummerer det alt, hvad vi ønsker i design, for når det vedrører deres børn, er mange mennesker ikke klar til at ofre kvalitet, strenge miljøstandarder eller stil.

En af pionererne i seje, moderne babysum er designer David Netto. Oprindeligt kaldet Netto Collection, udviklede han sin møbellinie, der passer til sin smag, da han blev far. Linjen kaldes nu Maclaren Nursery og inkluderer nogle nye stykker, som alle stadig har til hensigt at skifte til voksne værelser. Den planteskole, han oprettede til denne Lower Fifth Avenue -lejlighed eller condo i New York, indeholder for eksempel den moderne skifter (ovenfor). (David Netto er også kendt for sensationelle voksne interiører, selvfølgelig. Tjek nogle af hans designs og inspiration i vores galleri.)

En masse af Nettos stykker er bedst til åbne condos eller små rum, i betragtning af at de ikke skrig ‘kiddie’. Tilfælde: Den nye Louis -skifter/kommode (til venstre) er lige så mod som det er praktisk. Dette giver særlig mening, når du overvejer, at mange mennesker, inklusive flere af mine venner, opdager, at de forventer, mens de stadig bor i en lille lejlighed og prøver at finde et hus. Alt fra Nettos samling er en værdig investering i betragtning af at du kan opbygge en børnehave i et hjørne. Plus, de laver store overgangsstykker senere. For eksempel har kabinkriben til højre en opbevaringsskuffe og konverterer til et barns seng.

Der er masser af fantastiske produkter og butikker derude (og heldigvis blev der startet en masse af dem af travle forældre, så du kan normalt finde og købe alt online). Et andet godt valg er Ducduc. Jeg elsker denne solrige, friske børnehave, der viser deres Dylan -serie.

Det Toronto-baserede, forælder-grundlagte firma, Monte Design Group, er et andet godt eksempel på flot kvalitetsmøbler til børn og babyer. Det enkle, skandinaviske-inspirerede look af Tavo High-stolen (til venstre) kunne arbejde i næsten ethvert rum. Det trækker ideelt op til bordet og eliminerer behovet for (og øjnene af) en bakke. Lavet af massivt ahorntræ og hvidt bundet læder, det er også let at rengøre.

Du har sandsynligvis set Flensteds abstrakte moderne mobiler i masser af hoftepladser – denne er en brøkdel af prisen på mange af dem og ville være et godt alternativ til at have en lysekrone i en børnehave. Jeg elsker stadig udseendet af glambelysning i en børnehave, men denne pris Hen Cardstock Mobile (ovenfor til højre) tilføjer en sød, pared-back-stemning, der er lidt mere passende (og praktisk).

Personligt ser jeg ud til at mangle bryllups-/babygenet, men hvis jeg skulle designe en børnehave, ville jeg arbejde omkring denne Leander suspenderet vugge (tilgængelig i Canada gennem Tulip Juvenile). Jeg er glad for, at en svingende bassinet kan se så godt ud, og jeg elsker det helt hvide skema.

Der er lige så masser af designblogs, magasiner og online -websteder dedikeret til børn, da der er gode møbler og tilbehørslinjer, men det er et andet blogemne. Hvis du dog taler fransk, er en at tjekke ud i mellemtiden er Paris-baserede Milk Magazine. Hvilken er din favorit?

For meget mere børnehaveindretning ideer, tjek vores børneværelser fotogalleri.

Fotokreditter: 1. Lower Fifth Avenue Apartment, David Netto Design2a. Louis Changer, Maclaren Nursery2b. Cabine Crib, Ella + Elliot3. Dylan -serien, Ducduc4a. Tavo High Chair, Monte Design Group4b. Prize Hen Mobile, Elli + Elliot5. Leander Cradle, spædbørnsbutikken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *