12 ting (23 hvis du er en optimist)


og lad os bare sige, at jeg er en evig, uapologetisk og irriterende chipper -optimist. Uanset hvad, vi er tilbage for at dele den hjemlige gruppe af ulige ting, som vi hentede med vores $ 100 shoppingbudget på vores lille vinterstrandstrand i Rehoboth. I betragtning af at vi boede i Johns forældres strandhus for gratis (jeg har de bedste ulovlige nogensinde), regnede vi med, at hundrede dollars til at sætte mod lysarmaturer og vægdekoration og andre nye husartikler lød om ideelle til to billige skater som os, der Var glade for at have sparet mindst tre gange det beløb ved at undgå hotelgebyrer og køre til stranden om vinteren i stedet. Hah. De er ikke ligefrem en gruppe af seere endnu, men vi har planer om at male, ramme, hænge, eftermontere og normalt genoplive en masse af dem. Her er spredningen:

1. Du så mig allerede med glæde at klæbe vores spejl spejl på $ 5 her. elsker det. Planerne for denne person involverer en større farvestænk. Ikke sikker på hvilken, eller hvor han vil bo. Endnu…

2 & 3. Du har også allerede mødt vores skøre orange hestehovedbog slut venner (scoret for $ 2,50 hver). Jeg tænker på at sprøjte dem hvidt eller måske endda en fed farve som marineblå eller gul. De lever måske op på de byggede ins med hovedparten af mine andre keramiske dyre venner.
Vores yndlingsvideoer

4. Denne lysarmatur hængende i en antik butiks stand tilsluttet alle sammen og glødende. Og jeg blev øjeblikkeligt trukket til det som en møl til en flamme. Det var kun $ 19, og John var udenfor i bilen med den sovende bønne, så jeg tog en chance ved at få den uden at trække ham og sove Clara inde, så han kunne se det for sig selv. Heldigvis elskede han det. Selvfølgelig planlægger vi at male messinghætten og kæden. Og vi overvejer at hænge den i den lille vaskalkove i vores soveværelse. Dog ikke sikker på.

5. Du kan læse meget mere om bi -relevansen i vores forhold her, men jeg blev forelsket i denne $ 5 Iron Bee Hook fra det øjeblik, jeg så det. Jeg har visioner om at male det blankt gult og hænge det i mudroom/vaskerummet til Burger’s snor.

6. Jeg er 99% sikker på, at jeg malerer denne $ 7 vægmonterbar Iron Horse White og hænger ham i vores lyseblå hall brusebad med et hvidt håndklæde i munden ring (flere deets på det rums plan her).

7 & 8. Disse to træplaques var $ 3 pr. Pop, og John og jeg troede begge, at de kunne se godt ud hængende over vores seng med vores Ram -ven i midten. Ikke sikker på, om vi maler dem eller forlader dem au naturale.

9. Denne lille (han er omkring 5 ″ bred) vægmonterbar guldand (gås?) Var kun tre dollars. Så vi var begge enige om, at han var nødt til at komme hjem og møde sin ældre bror. Ikke sikker på, om vi hænger dem sammen. sikkert ikke. Måske hænger vi denne lille blandt alle rammer på gangen.

10. Vi delte allerede dette $ 10 grønne bagageholder til værelset i morges og påpegede, at vi måske eller måske ikke maler det (men planlægger absolut at skifte stropper – man mangler alligevel). Skal være interessant …

11. Du har også set denne $ 18 -papirlygter i morges, så du ved, at vi planlægger at hænge det i legerummet med et $ 5 lyssæt fra IKEA. Elsker disse hjerter.

12 (eller 12-23, hvis du tæller hvert tryk som en ting). Måske har vi vores yndlingsfund, vi har planer om at adskille denne $ 20 vintage kortkalender og ramme og hænge dem alle massere et eller andet sted. Måske i værelset. Måske i legerummet. Eller måske endda i den meget nævnte rammefyldte gang, som vi planlægger.

Så det var det, vi fik for $ 98. Takket være shopping i Delaware (hvor der ikke er nogen moms), der faktisk var det samlede anvendte beløb. Og fordi jeg er en dork, kan jeg godt lide at beregne de gennemsnitlige omkostninger pr. Vare, der kommer i ideel omkring $ 8 (når du tæller kalenderen som en ting) og $ 4,26 (når hvert tryk tælles separat). Ikke dårlige gennemsnitspriser for ting som to lysarmaturer, et bagageholder, et spejl, to bookends og 6 stykker vægdekoration (eller 17, hvis du tæller alle de vintage kort i kalenderen). Woot! Mange flere detaljer og billeder, når vi indrammer/hænger/maler/installerer hver ting. Men nu er det tilbage til værelset. Der er ting at rengøre og male farveprøver at overveje …

PSST- Vi annoncerede disse uges Giveaway-vindere. Klik her for at se, om en af dem er dig.

Flere artikler fra Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *