Philips Dynalite annoncerer First UK Dimension Dealer


Philips Dynalite har annonceret Morban Ltd som det første britiske medlem til sin dimensionsforhandler akkrediterings- og træningsgruppe. Lancashire og Oxfordshire-baserede Morban, er en boligsystemintegrator, der har arbejdet med Philips Dynalite i tre år, der leverer hjemmeautomatiseringsløsninger, der kombinerer belysning, sikkerhed, AV, miljø og kommunikation/mediesystemer.

Philips Dynalite Dimension Program giver standardiseret uddannelse, forbedret adgang til teknisk support og vigtig markedsføringsstøtte til alle akkrediterede virksomheder og enkeltpersoner.

Philips Dynalite byder First UK Dimension Dealer-Westerham, Kent, 6. august: Efter at have lanceret sin nye dimensionsforhandler akkreditering og træningsramme tidligere på året, er Philips Dynalite glad for at byde det første britiske medlem af denne Elite Group, Lancashire og Oxfordshire-baserede Morban Ltd. En specialiseret boligsystemintegrator, Morban har arbejdet tæt sammen med Philips Dynalite i tre år for at levere banebrydende hjemmeautomatiseringsløsninger, der kombinerer belysning, sikkerhed, AV, miljømæssige og kommunikation/mediesystemer.

Ifølge David Rose, leder af marketing hos Morban, var det at ansøge om at blive en del af dimensionsprogrammet en “ingen hjerner”. ”Vi identificerede Philips Dynalite for mange år siden som et firma, vi ønskede at arbejde tæt sammen,” sagde han. ”De har en enorm tilgang til teknisk ekspertise, kundeservice og træning, og vi vil arbejde med mennesker, der stræber efter de samme ting, vi gør.”

Philips Dynalite Dimension Program giver standardiseret uddannelse, forbedret adgang til teknisk support og vigtig markedsføringsstøtte til alle akkrediterede virksomheder og enkeltpersoner – inklusive AV -installatører, systemintegratorer og elektriske entreprenører. Dette inkluderer løbende færdighedskompetencetest for nominerede salgs-/projektdesigningeniører, programmerere og installatører plus et nyt sted i Philips Dynalite ‘Family’.

”For os var akkrediteringsprocessen ret ligetil, da vi allerede havde et tæt eksisterende” stiftelses ”-forhold,” sagde Rose. ”Da dimensionsprogrammet først blev drøftet, virkede det som en naturlig progression. Vi havde allerede gjort det meste af den krævede træning og var glade for at fortsætte med at udvikle stadig tættere og mere administrerede bånd inden for programmets rækkevidde. Som et resultat har vores fremragende tekniske forhold ikke ændret sig i det væsentlige – vi bygger simpelthen på, hvad der allerede var en samarbejdssucces. ”

Forholdet mellem Morban og Philips Dynalite blev født ud fra Morbans søgning efter den optimale integrationsplatform for virksomhedens fuldt integrerede hjemmeautomatiseringsløsninger. ”Philips Dynalite -pakken er bygget til den digitale tidsalder,” sagde Rose. ”Dynalite har altid fokuseret på integration med andre systemer, hvilket er den vinkel, vi også kommer fra. Vi blev slået fra dag en af ​​deres overlegne tekniske support- og træningsmetode. De er foran marken og omskriver på mange måder regelbogen til integration af boligsystemer. ”

Rose sagde, at Morban allerede høster fordelene ved sin status som Philips Dynalite Dimension -medlem, med flere projekter omtalt til virksomheden som et direkte resultat. Programmet gør også virksomheden mere synlig for hjemmeudviklere og konsoliderer sin position på markedet.

”Kunden og/eller slutbrugeren vinder også,” sagde Rose. ”Med dimensionsprogrammet behøver der ikke være nogen bekymring for installationens kvalitet, fordi installatørerne er fuldt trænet. Desuden har hvert projekt et tal og kan henvises tilbage til Philips Dynalite for yderligere support, hvis det er nødvendigt. Dette giver en enorm forsikringspolice for både husejere og udviklere. ”

www.lighting.philips.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *