Elektroniske hjemmemagasiner fineste huse i året 2007


wow, hvis du nogensinde ønskede at drille dig selv med nogle kloge husporno, skal du inspicere det elektroniske hjemmemagasin 2007 fineste huse i året! Sørg for, at du ser alle billederne ved at trykke på knappen Vis slideshow for hver ejendom.

Præmierne fungerer adskillige kategorier, der starter i House Cinemas med en budgetplan på £ 5.000 til £ 12.500, samt bevæger sig så meget som kategorien £ 125.000+. Der er ligeledes priser for køkkener, badeværelser, soveværelse såvel som udenfor rum. Så hvis du kræver motivation for din nye udvikling eller renovering, skal du ikke lede længere …

”14 Klassifikationer af prisvindende huse inkluderer nyeste inden for lyd, video, multiroom-automatisering, belysning, der administrerer såvel som meget mere-vade med de meget mere end 300 indgange, der blev indsendt til Electronic Home Magazines årlige House of the Year-konkurrence, var en overvældende satsning på, at det inkluderede adskillige timer med forsigtig overvejelse. De kæbedrækkende job, der er profileret i guldet, sølv såvel som bronzeartikler, der eksemplificerer et par af det fineste arbejde, vi har kørt på tværs. Ud over at tale om variation: Du kan se hvad fra en garage, der er blevet omdannet til en hjemmeunderholdningsretræte til et rec-rum, hvor drikkevarer serveres fra roret på en gammel Chris-Craft-båd.

Redaktørerne af Electronic Home lykønsker de dygtige designere såvel som installatører, der er inkluderet i disse projekter. Disse mennesker gik ud over såvel som ud over telefonopkaldet ved grundigt at skræddersy hvert system til behovene såvel som livsstil for de respektive husejere. Vi håber, at de prisvindende områder i vores House of the Year-præsentationer vil tilbyde masser af motivation til dine egne husforbedringsprojekter. Når du ser med de bedste vindere, skal du dele dine tanker, kommentarer såvel som spørgsmål. såvel som sørg for at komme ind i de kommende uger, når vi fremhæver adskillige af løberne. ”

Electronic Home Magazines 2007 fineste huse i året

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *