OpenSprinkler Raspberry Pi såvel som Arduino -baseret open source -kunstvanding


Vi er godt i sommeren nu, i det mindste i denne halvkugle, og hvis du er heldig tilstrækkelig til online i en region, der får tilstrækkelig sol til at kræve det, Så er her en open source -sprinkler såvel som kunstvandingssystem bare for dig.

OpenSprinkler er udviklingen af ​​Ray Wang og Chris Anderson (tidligere chefredaktør for Wired Magazine såvel som nu administrerende direktør for 3drobotics). Det er en webbaseret timer såvel som controller udviklet på Arduino-platformen, der fungerer med almindelige 24VAC-sprinklerventiler, der typisk er opdaget i hjemmevanding såvel som kunstvandingssystemer.

Det kan betjenes såvel som overvåget på nettet såvel som OpenSprinkler -mobilappen tilbydes i iOS App Store, Android Play Store såvel som Windows Phone Store.

En anden hardwareversion tilbydes også som den, der er udviklet på BeagleBone Black. Producenterne foreslår Raspberry Pi -baseret hardware for maksimal alsidighed, hvis du kan lide at tænke …

OpenSprinkler Pi (OSPI) er et sprinkler / kunstvandingsforlængelsesråd for Raspberry Pi (RPI). Det gør det muligt for RPI at få adgang til såvel adgang til og administrere sprinklerventiler. Dette er version 1.4 med OpenSprinkler -injektionsstøbt indkapsling. Hardwareelementerne inkluderer ombord 24V AC til 5V DC skiftende regulator, magnetventiler, DS1307 RTC samt batteri, PCF8591T 8-bit A/D D/A-konverter (4 input samt 1 udgangskanaler), sikring, regnføler Terminal, 120V/2A lille stafet, samt kortvarig spændingsundertrykker (tovejs-tv).

OpenSprinkler tilbydes enten fuldstændigt sammensat for omkring $ 150 eller semi-samlet til DIYERS for omkring $ 100. Raspberry Pi -versionen er under $ 80 (plus din egen PI). Tjek videoerne såvel som nedenstående links.

OpenSprinkler PI & OpenSprinkler Beagle

Rayshobby.net: Inspicér også den Iro Wifi Wise House Sprinkler

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *