Sofabordbøger


I sidste uge komponerede jeg om sofabordstyling. Kunst såvel som stil Tomes fungerer som det ideelle fundament til en sofabordskærm – men de gør meget mere end bare ser smukke ud. De fungerer som samtale -startere såvel som inspirationskilder. Uanset om du dekorerer, udvikler eller producerer et humørbræt, kommer motivation fra en række steder: kunst, mode, musik, natur, rejser … fortegnelsen er uendelig.

Her er et par, jeg gerne vil tilbringe en doven søndag eftermiddag med at blade igennem:

1. Gypset Travel (2012 Assouline)

Deltag i rejseforfatter Julia Chaplin, som hun overholder i fodsporene fra bohemske rejsende. Chaplin udforsker haunts af sigøjner-jet-setters-fra Kenya til Uruguay-samt fanger deres oplevelser med intime anekdoter såvel som spektakulære billeder, der vil påvirke din helt frie ånd.

2. Glitterende billeder (2012 Random House)

Kulturel filmkritiker Camille Paglia’s nyeste bog er en illustreret beretning om 24 væsentlige værker, der har forvandlet vores visuelle verden – inklusive hvad som helst fra tidlig cycladisk skulptur til digitale pionerer som George Lucas. Tro på det som kunsthistorie 101 som fortalt med en klog såvel som sassy ven.

3. Kate Spade: Ting We Like (2013 Abrams)

Kate Spade-fans vil være fortrolige med ting, vi kan lide fra mærkets websted: en blog af Quirky såvel som inspirerende billeder indsamlet såvel som udgivet af det interne innovative team. Talrige af disse billeder er blevet samlet i denne nye antologi, pebret med forslag såvel som råd, for at fejre brandets 20 -års jubilæum.

4. Min passende boghylde (2012 Little, Brown)

En god ven blev begavet denne bog på sin fødselsdagsmiddag for nylig, så godt jeg var nødt til at hente en kopi til mig selv. Min passende boghylde profilerer kulturelle figurer – alle fra Malcolm Gladwell til Rodartes Laura såvel som Kate Mulleavy – med de bøger, der har påvirket såvel som påvirket deres liv. Hver boghylde er illustreret i en farverig håndgivet tegning af Jane Mount.

5. Uncorate (2011 Potter Style)

Dette er den eneste på min fortegnelse, der ikke er ny, men det har været på min ønske om fortegnelse i et stykke tid – vil nogen købe det allerede til mig?! Jeg er en stor fan af Christiane Lemieuxs ukonventionelle, organiske metode til interiørdesign. Pyntende burde være intuitiv såvel som Christiys interiør kommunikerer det altid. Plus, billederne skal dø for!

Fotokreditter: 1, 3. Amazon2. Random House4. Egnet boghelf5. Tilfældigt hus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *